Inkoop Sociaal Domein

Dit is de pagina voor aanbieders van ondersteuning en zorg voor de regio Zuidoost-Brabant. Dit bestaat uit de 3 inkoopregio's Dommelvallei+, Helmond/Peelgemeenten en Eindhoven. Je vindt hier de actuele informatie en achtergrondinformatie over de inkoop Sociaal Domein 2016-2020.

Laatste nieuws

Wil je de algemene nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief Inkoop Sociaal Domein (voor Zuidoost-Brabant).

Nagekomen indicaties/(JW315) berichten 2017 & handhaving declaratieprotocol
De deadline voor het indienen van indicaties van 2017 is 1 juni 2018. Gebruik daarvoor onderstaand Excel formulier. Met vragen over dit bericht kun je terecht bij de betreffende gemeente via de contactgegevens in het stappenplan van onderstaande brief:

Brief 26 april 2018 (incl. stappenplan)

Excel formulier aansluiting productieverantwoording 2017 (verantwoording nagekomen indicaties 2017)

Meldplicht wachtlijst jeugd
Als zorgaanbieder ben je verplicht om het overschrijden van de treeknormen te melden bij de contractmanager. Hoe je dit doet lees je op de pagina Leveren en declareren.

Op deze pagina’s staat veel informatie over het inkoopproces. Staat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Stuur dan een mail naar inkoopsociaaldomein@eindhoven.nl.

Archief

Alle documenten van 2015 en 2016 over de inkoop Sociaal Domein vind je op onze archiefwebsite eindhoven.archiefweb.eu. Documenten van 2017 vind je onder het plusje 'Archief 2017' hieronder.