Inkoop Sociaal Domein

Dit is de pagina voor aanbieders van ondersteuning en zorg voor de regio Zuidoost-Brabant. Dit bestaat uit de 3 inkoopregio's Dommelvallei+, Helmond/Peelgemeenten en Eindhoven. Je vindt hier de actuele informatie en achtergrondinformatie over de inkoop Sociaal Domein 2016-2020.

Laatste nieuws

Wil je de algemene nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief Inkoop Sociaal Domein (voor Zuidoost-Brabant).

  • In de nieuwsbrief van februari 2018 wordt verwezen naar het EED protocol en de afrekening van de DBC’s EED (zie document "Afrekening DBC 2017 EED" hieronder)
     

Meldplicht wachtlijst jeugd
Als zorgaanbieder ben je verplicht om het overschrijden van de treeknormen te melden bij de contractmanager. Hoe je dit doet lees je op de pagina Leveren en declareren.

Op deze pagina’s staat veel informatie over het inkoopproces. Staat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Stuur dan een mail naar inkoopsociaaldomein@eindhoven.nl.

Archief

Alle documenten van 2015 en 2016 over de inkoop Sociaal Domein vind je op onze archiefwebsite eindhoven.archiefweb.eu. Documenten van 2017 vind je onder het plusje 'Archief 2017' hieronder.