Bekendmakingen

In deze rubriek vind je de officiële publicaties van de gemeente Eindhoven.

Besluiten van de gemeenteraad of het college van B en W vind je in het Raadsinformatiesysteem.

Bekendmakingen op overheid.nl

Berichten over vergunningen voor activiteiten in jouw buurt (zoals bouwplannen en evenementen) vind je op Overheid.nl. Ook bekendmaking van nieuwe regelgeving is daar te vinden. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. 

E-mailservice 'Berichten over uw Buurt' 

Ben je 25 jaar of ouder en heb je een mailadres opgegeven in MijnOverheid? Dan krijg je maximaal 1x per week bericht met de meest recente bekendmakingen van Overheid.nl. Deze email-service heet ‘Berichten over uw Buurt’. De berichten gaan bijvoorbeeld over een vergunning voor het verbouwen van een huis, het kappen van een boom of het houden van een buurtfeest. Je kunt aanpassen uit welk gebied rondom jouw adres je berichten wil ontvangen. Dat kan zijn alleen uit jouw buurt maar natuurlijk ook uit heel Eindhoven. 
Ook als je geen account hebt bij MijnOverheid kun je je via de website van Overheid.nl aanmelden voor de e-mailservice met bekendmakingen rondom een zelfgekozen adres. Lees meer op de pagina E-mailservice 'Berichten over uw Buurt'.

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je ook de ‘Berichten over uw Buurt’-e-mail ontvangen? Dat kan door je aan te melden voor deze dienst via MijnOverheid. Ga daar naar ‘Wonen’ en klik op ‘Berichten over uw Buurt’.

Eindhovense publicaties op Overheid.nl

Digitaal ter inzage

Alle bekendgemaakte vergunningsbesluiten waarvan op dit moment de stukken digitaal ter inzage liggen vind je op publicaties.eindhoven.nl. Het gaat om besluiten waarvoor de termijn voor het indienen van zienswijzen, bezwaar of beroep nog loopt. Op deze website vind je meer informatie over gemeentelijke besluiten en adviezen.

RSS feeds instellen

Je kunt een RSS-feed instellen om op de hoogte te blijven van de officiële publicaties, persberichten en nieuwsberichten. Kijk voor meer informatie op de pagina RSS-feeds.

Eindhoven Dichterbij in Groot Eindhoven

Eindhoven Dichterbij, de gemeentelijke nieuws- en informatiepagina's, vind je elke week in het huis-aan-huisblad Groot Eindhoven. Je kunt de pagina's ook bekijken via de website van Groot Eindhoven.

Gemeentebladen

In gemeentebladen worden onder andere verordeningen, beleidsregels en nadere regels bekend gemaakt. De gemeentebladen worden gepubliceerd via overheid.nl. De eerder verschenen gemeentebladen (tot 1 april 2018) staan in het Archief Gemeentebladen.

Staatscourant