Bekendmakingen

In deze rubriek vind je de officiële publicaties van de gemeente Eindhoven.

Besluiten van de gemeenteraad of het college van B en W vind je in het Raadsinformatiesysteem.

Nieuwe publicaties voortaan op overheid.nl

Berichten over vergunningen voor activiteiten in jouw buurt (zoals bouwplannen en evenementen) vind je op overheid.nl. Ook de bekendmakingen van nieuwe regelgeving is daar te vinden. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. 

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen uit jouw buurt 

Wil je ook weten wat de gemeente Eindhoven over jouw eigen buurt besluit? Bijvoorbeeld welke bouw- of kapvergunningen worden verleend? Meld je dan gratis aan via overheid.nl/overuwbuurt. Je ontvangt direct de meest recente bekendmakingen per e-mail. Je bepaalt zelf uit welk gebied rondom jouw adres je berichten wilt ontvangen. Dat kan zijn alleen uit jouw buurt maar natuurlijk ook uit heel Eindhoven.

Eindhovense publicaties op Overheid.nl

RSS feeds instellen

Je kunt een RSS-feed instellen om op de hoogte te blijven van de officiële publicaties, persberichten en nieuwsberichten. Kijk voor meer informatie op de pagina RSS-feeds.

Eindhoven Dichterbij in Groot Eindhoven

Eindhoven Dichterbij, de gemeentelijke nieuws- en informatiepagina's, vind je elke week in het huis-aan-huisblad Groot Eindhoven. Je kunt de pagina's ook bekijken via de website van Groot Eindhoven.

Gemeentebladen

In gemeentebladen worden onder andere verordeningen, beleidsregels en nadere regels bekend gemaakt. De gemeentebladen worden gepubliceerd via overheid.nl. De eerder verschenen gemeentebladen (tot 1 april 2018) staan in het Archief Gemeentebladen.

Staatscourant