Parkeren en reizen (P+R)

In het centrum van Eindhoven willen we bewoners en bezoekers de ruimte geven om te lopen, fietsen en recreëren. Daarom is er minder plek voor auto’s. Wil je goedkoop parkeren en toch snel en gemakkelijk op je bestemming arriveren? Parkeer dan aan de rand van de stad en stap over op de bus, deelscooter of (elektrische) deelfiets.

Waar kan ik parkeren en reizen?

P+R Meerhoven

Direct naast de N2 ligt P+R Meerhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit de richtingen Den Bosch (A2) en Tilburg (A58). Je kunt hier overstappen op de bus of op een deelscooter. Kijk voor meer informatie en tarieven op p1.nl.

P+R Genneper Parken 

P+R Genneper Parken is open voor bezoekers. Kom je uit het zuiden met de auto naar de stad, parkeer dan aan de rand van de stad. Je kunt vanaf hier met de bus, deelscooter of e-bike naar het centrum gaan. Kijk voor meer informatie op de pagina P+R Genneper Parken.

Kijk op de pagina Deelfietsen en deelscooters voor meer informatie over het gebruik van deelmobiliteit en hoe je de actuele beschikbaarheid van deze vervoermiddelen op P+R locaties kunt zien.

Stel je vraag