Hulp bij werk en inkomen

Op deze pagina vind je informatie over de organisaties die hulp en ondersteuning bieden rondom werk en inkomen.

Ben je op zoek naar werk en heb je daarbij ondersteuning nodig? En heb je geen bijstandsuitkering? Dan helpen we je in het Huis naar Werk graag verder.

Een uitkering van de gemeente en aan het werk gaan

Ben je op zoek naar werk, heb je daarbij ondersteuning nodig én heb je een bijstandsuitkering? Dan helpt Stichting WIJeindhoven je graag verder. Samen met Ergon of het Werkgelegenheidsteam van de gemeente ondersteunen zij bij het vinden van werk. Het Werkgelegenheidsteam organiseert verschillende activiteiten om inwoners in contact te brengen met werkgevers. Een overzicht hiervan is te vinden op de website van VacaturesWGT. Ook kun je je hier aanmelden voor een activiteit.

Als er voor jou op dit moment nog geen mogelijkheden zijn om betaald werk te doen, dan helpt de generalist van WIJeindhoven je verder. 

Zelf vacatures zoeken

Je kunt ook zelf digitaal vacatures zoeken. Dat kan via werk.nl, vacatureswgt.nl of huisnaarwerk.nl.

Overige regelingen

Er zijn verschillende participatievoorzieningen waar je mogelijk gebruik van kunt maken. Je kunt hierover informeren bij je trajectcoach van Ergon of bij je generalist van WIJeindhoven.

Werkgevers

Ben je werkgever of ondernemer? Informatie over (financiële) regelingen vindt je op de website van Huis naar Werk.

Andere organisaties

Ook onderstaande organisaties bieden hulp en ondersteuning rondom werk en inkomen. Bijvoorbeeld voor vragen over uitkeringen, je loonstrook, belastingaangifte of andere geldzaken.

Stel je vraag