Openingstijden en afvalinzameling rond feestdagen

Het Inwonersplein op het Stadhuis is gesloten op donderdag 13 mei (hemelvaartsdag), vrijdag 14 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 24 mei (tweede pinksterdag).

Een groot aantal zaken kun je ook online regelen via deze website, zoals:


Afvalinzameling 

Op 13 en 24 mei haalt Cure geen afval op. Wordt jouw GFT- of restafvalcontainer normaal gesproken op donderdag of maandag geleegd? Dit gebeurt dan nu op de zaterdagen 15 of 22 mei. Kijk op afvalkalender.cure-afvalbeheer.nl voor het aangepaste afvalschema. Zet je afval op de inhaaldag voor 7.30 uur aan de straat. De inzameling van het oud papier vervalt op 13 en 24 mei en wordt niet ingehaald. Meer informatie vind je in het nieuwsbericht op de website van Cure.

Milieustraten

De milieustraten en de klantenservice van Cure zijn op 13 en 24 mei ook gesloten. Op vrijdag 14 mei (de dag na Hemelvaart) hebben de milieustraten aangepaste openingstijden: van 10.00 tot 19.00 uur. In verband met de coronamaatregelen en de verwachte drukte vragen wij jou om als het kan, jouw bezoek aan de milieustraat op een andere dag te plannen. Kijk voor meer informatie op de website van Cure Afvalbeheer.