Chat met ons

Eindje Om Binnenstad

Dit Eindje Om start op de Kruisstraat, waar je verderop nog net een mooi graffitikunstwerk kunt zien met de Eindhovense rapper Fresku. 

Vervolgens loop je richting het Station. In de Vestdijktunnel vind je nog een graffitikunstwerk met typische Eindhovense Handen. Via de altijd drukke Demer en Rechtestraat kom je bij de Catharinakerk. Daarna loop je via het Stratumseind richting de Dommel. Naast en achter het stadhuis vind je aan de oevers van de Dommel een klein parkje. Deze route is ongeveer 2,3 km lang. Je kunt eventueel de Dommel weer in noordelijke richting volgen, richting het TU-terrein om een compleet rondje te maken

Dit Eindje Om volgt de route van Hassan. Hassan is een vluchteling en beschreef één van zijn wandelingen binnen het project ‘Vogeltrack’. Je hoort zijn verhaal in een podcast, die je tijdens de wandeling kunt beluisteren. De podcast en meer informatie over dit project, vind je op mies-en-scene.nl/podcast. Maar je kunt de wandeling natuurlijk ook zonder deze achtergrondinformatie maken.

Off