Colofon

De website eindhoven.nl is voor inwoners van de gemeente Eindhoven en voor de bedrijven die hier gevestigd zijn. Je leest hier hoe je van onze website gebruik kunt maken en wat wij doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Proclaimer

Deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de sector Communicatie van de gemeente Eindhoven.

De gemeente Eindhoven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Kom je desondanks toch iets tegen wat niet klopt, geef het door via ons reactieformulier.

Privacy Statement

De gemeente Eindhoven gebruikt alleen gegevens die je zelf hebt achtergelaten. We gebruiken de gegevens ook alleen maar voor het product of de dienst die je hebt aangevraagd. Lees alles over hoe de gemeente Eindhoven omgaat met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Voor informatie over het gebruik van persoonsgegevens, kijk op Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Als je contact met ons opneemt via chat of social media, houd er dan rekening mee dat we geen persoonlijke informatie geven via chat, en ook geen persoonlijke informatie vragen. Dit mag niet volgens de privacy wetgeving. Als je een persoonlijke vraag hebt, dan helpen we je telefonisch verder of verwijzen je naar de online aanvraag.

Toegankelijkheid

We maken onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Hiervoor volgen we de webrichtlijnen van de overheid. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in onze toegankelijkheidsverklaring.

Hulp bij het lezen van teksten

Met de Leeshulp kun je de tekst op deze website laten voorlezen, het lettertype vergroten, de kleur veranderen en je kunt de tekst laten vertalen in een andere taal.

RSS-feed

Met RSS blijf je op de hoogte van de laatste (nieuws)berichten op onze website. Abonneer je op één van de RSS-feeds en je krijgt een melding als er een nieuw artikel wordt geplaatst in dat onderdeel van de site.