Colofon

De website eindhoven.nl is voor inwoners van en bedrijven in de gemeente Eindhoven. Je leest hier hoe je van onze website gebruik kunt maken en wat wij doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Proclaimer

Deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de sector Communicatie van de gemeente Eindhoven.

De gemeente Eindhoven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan de website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Zie je toch iets wat volgens jou niet klopt, geef het dan door via ons reactieformulier.

Privacy Statement

De gemeente Eindhoven gebruikt alleen gegevens die je zelf hebt achtergelaten. We gebruiken de gegevens alleen maar voor het product of de dienst die je hebt aangevraagd. Lees alles over hoe de gemeente Eindhoven omgaat met persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Voor informatie over het gebruik van persoonsgegevens kun je mailen naar de Functionaris Gegevensbescherming van de gemeente of kijk op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je contact met ons opneemt via chat of social media zoals Facebook of Twitter, houd er dan rekening mee dat we geen persoonlijke informatie geven en jou ook niet om persoonlijke informatie vragen. Dit mag niet volgens de privacy wetgeving. Als je een persoonlijke vraag hebt, dan helpen we je telefonisch verder of verwijzen je naar het beveiligde online aanvraagformulier.

Toegankelijkheid

We maken onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Hiervoor volgen we de toegankelijkheidseisen volgens WCAG 2.1. Zo is de website voor iedereen toegankelijk. Lees meer in onze toegankelijkheidsverklaring.

Hulp bij het lezen van teksten

Met de Leeshulp van ReadSpeaker kun je de tekst op deze website laten voorlezen, het lettertype vergroten, de kleur veranderen en je kunt de tekst laten vertalen in een andere taal.

RSS-feed

Met RSS blijf je op de hoogte van de laatste (nieuws)berichten op onze website. Meld je aan voor één van de RSS-feeds en je krijgt een melding als er een nieuw artikel wordt geplaatst in dat onderdeel van de site.