Subsidies

Let op

De meeste van onderstaande subsidies vraag je aan in het online subsidieportaal van de gemeente. De rode knop op de pagina van de subsidie die je wilt aanvragen, brengt je naar het subsidieportaal. Je logt in met eHerkenning als je organisatie ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Vraag je als particulier subsidie aan? Gebruik dan je eigen DigiD om in te loggen.

Het subsidieportaal werkt niet goed op verouderde browsers. Download de laatste of een na laatste versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Volg je aanvraag in het subsidieportaal

Is je aanvraag in het online subsidieportaal eenmaal gestart en (tussentijds) afgesloten dan kun je via mijnsubsidie.eindhoven.nl naar de (deels) ingevulde aanvraag en de correspondentie met de gemeente.

Kijk voor antwoorden op veelgestelde vragen op Vragen en antwoorden online subsidieportaal

Kom je er niet uit? Bel dan 14 040.

De gemeente subsidieert op verschillende gebieden (vrijwillige) activiteiten van inwoners en organisaties. Hieronder vind je een overzicht van gemeentelijke subsidieregelingen. Bij elke regeling staat hoe en wanneer je subsidie kunt aanvragen. Benieuwd naar de toegekende subsidies, kijk dan onder Wat zijn de uitgaande subsidiebedragen van de gemeente Eindhoven?.

Aanvragen subsidie

Economie en ondernemen

Volg je aanvraag in het subsidieportaal

Is je aanvraag in het online subsidieportaal eenmaal gestart en (tussentijds) afgesloten dan kun je via mijnsubsidie.eindhoven.nl naar de (deels) ingevulde aanvraag en de correspondentie met de gemeente. Kom je er niet uit? Bel 14 040.

Wat zijn de uitgaande subsidiebedragen van de gemeente Eindhoven?

Onderstaande publicaties geven inzicht in de subsidiebedragen van de gemeente Eindhoven. 

Stel je vraag