Mathildelaan 2a locatie tijdelijk wonen

Het college van B&W heeft op 28 maart besloten dat de 24-uursopvang van dak- en thuislozen aan de Mathildelaan2a mag veranderen naar een voorziening voor tijdelijk wonen. De bedoeling is dat hier maximaal 18 mensen met zwaardere problemen zelfstandig kunnen wonen. Daarvoor is een verbouwing nodig. De bewoners krijgen daarna een eigen woonruimte en ondersteuning om weer regie over hun leven te krijgen. Zo krijgen ze rust en ruimte voor herstel.

Contact

Heb je vragen? Je kunt altijd terecht bij Springplank040 de organisatie die de maatschappelijke opvang uitvoert. Neem contact op met Springplank040 via 040-3041373 of mail naar info@springplank.org of klachten@springplank.orgKom je er samen met Springplank niet uit, neem dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op met de gemeente Eindhoven via telefoonnummer 14 040 of stuur een mailtje naar tijdelijkwonen@eindhoven.nl.

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over de mogelijke nieuwe voorziening aan de Mathildelaan. Wil je meer weten over de maatschappelijke opvang als geheel of over het beleid van de gemeente? Kijk dan op de pagina over maatschappelijke opvang.

Vragen en antwoorden

Wat gaat er veranderen?

Wie komen er wonen?

Waarom blijft de locatie Mathildelaan open?

Praktische informatie

Veiligheid en leefbaarheid in de buurt

Verbouwing

Documenten

Stel je vraag