Cyclamenstraat 1 locatie tijdelijk wonen

Op 28 maart 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de voormalige Zuidwester op de Cyclamenstraat aan te wijzen als locatie voor tijdelijk wonen. Het pand, dat tijdelijk gebruikt werd door onder meer de GGzE, wordt verbouwd tot een wooncomplex met zelfstandige woonunits voor voormalig daklozen met lichte tot matige problemen die toe zijn aan de volgende stap. Springplank begeleidt hen naar volledig zelfstandig wonen en leven.

Laatste update: 23 juni 2023

Contact

Heb je vragen? Je kunt altijd terecht bij Springplank. Neem contact met Springplank040 via 040-3041373 of mail naar info@springplank.org of klachten@springplank.org. Kom je er samen met Springplank niet uit, neem dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op met de gemeente Eindhoven via telefoonnummer 14 040 of stuur een mailtje naar tijdelijkwonen@eindhoven.nl.

Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over de nieuwe locatie voor tijdelijk wonen in de Zuidwester. Wil je meer weten over de maatschappelijke opvang als geheel of over het beleid van de gemeente? Kijk dan op de pagina over maatschappelijke opvang.

Heb je vragen? Je kunt altijd terecht bij Springplank040. Neem contact met Springplank040 via 040-3041373 of mail naar info@springplank.org/klachten@springplank.org. Kom je er samen met Springplank niet uit stuur dan een mailtje naar tijdelijkwonen@eindhoven.nl.

Wat gaat er veranderen?

Wie komen er wonen?

Praktische informatie

Veiligheid en leefbaarheid in de buurt

De verbouwing en parkeren

GGZE en huidige bewoners

Documenten

Stel je vraag