Vragenlijsten - Meedoen aan onderzoek

De gemeente Eindhoven onderzoekt continue wat er onder de Eindhovense bevolking leeft. Een paar keer per jaar sturen we inwoners een gerichte uitnodiging, bijvoorbeeld om mee te doen aan de Inwonersenquête. Aan het DigiPanel - het onderzoekspanel van de Gemeente Eindhoven - kan iedereen uit Eindhoven mee doen.

Enquêtes / vragenlijsten

Heb je een uitnodiging gekregen om mee te doen aan een gemeentelijke enquête? Als er actuele onderzoeken zijn, dan vind je hieronder de links naar de vragenlijsten. Klik op de link van de vragenlijst waarvoor je bent uitgenodigd. De naam van de vragenlijst, en het bijbehorende kenmerk, staat in onze uitnodigingsbrief. Vul vervolgens de meegestuurde persoonlijke code in om de vragenlijst te starten.

Heb je een uitnodiging per e-mail ontvangen? Klik dan op de persoonlijke link in de uitnodigingsmail om de vragenlijst te starten.

Meer informatie

Heb je nog een vraag, of wil je meer informatie over de Inwonersenquête? Of over een ander onderzoek van de gemeente? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@eindhoven.nl.