Chat met ons

Vergunning gebruik openbare ruimte aanvragen

Met dit formulier vraag je een vergunning aan om zaken als steigers, bouwketen en hoogwerkers te mogen plaatsen in de openbare ruimte.

Privacyverklaring

De gemeente Eindhoven verwerkt persoonsgegevens om haar wettelijke taken uit te voeren, informatie te verstrekken aan inwoners en bedrijven of om diensten te verlenen: Privacyverklaring.

  • Huidige Jouw gegevens
  • Vergunning
  • Voorbeeldweergave
  • Voltooid
Vragen met een sterretje moet je beantwoorden. Zonder deze informatie kunnen wij het formulier niet verwerken.
Toelichting
Voldoet je aanvraag aan alle onderstaande voorwaarden? Dan kunnen we je aanvraag versneld afhandelen. We noemen dit een flitsvergunning.
  • Je aanvraag betreft de plaatsing van een tijdelijk object zoals een mobiele kraan, (rol)steiger, schaftkeet, toiletcabine of container;
  • Er is geen sprake van een ingrijpende verkeersmaatregel. (De medewerker die je aanvraag behandelt, bepaalt of dit het geval is);
  • Je aanvraag is volledig (Het aanvraagformulier is ingevuld en er zit een situatietekening met exacte aanduidingen en maatvoering bij).
Wil je een flitsvergunning aanvragen?
Ga naar het formulier ‘'flitsvergunning gebruik openbare ruimte'’, vul het in, doe er alle bewijsstukken bij en stuur je aanvraag digitaal door. Je kunt je aanvraag elke dag van de week indienen.

De flitsvergunningen worden elke donderdagochtend tussen 9.00 – 12.00 uur beoordeeld. Is de aanvraag compleet? Dan krijg je zo snel mogelijk je vergunning. Is je aanvraag niet compleet? Dan nemen we contact met je op.
Doe je de aanvraag als inwoner of bedrijf?
Jouw gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Ben je ook contactpersoon tijdens het gebruik van de openbare ruimte?
Gegevens bedrijf
Je vindt het KvK-nummer bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
Je vindt het vestigingsnummer bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
Adresgegevens bedrijf
Contactpersoon bedrijf
Contactpersoon voor nader of tussentijds overleg
Adresgegevens contactpersoon
Heb je ook een omgevingsvergunning bouwen aangevraagd?