Parkeren en overstappen

In het centrum van Eindhoven willen we bewoners en bezoekers de ruimte geven om te lopen, fietsen en recreëren. Daarom is er minder plek voor auto’s. Wil je goedkoop parkeren en toch snel en gemakkelijk op je bestemming arriveren? Parkeer dan aan de rand van de stad en stap over op de bus of een deelscooter.

Waar kan ik parkeren en overstappen?

P+R Meerhoven

Direct naast de N2 ligt P+R Meerhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit de richtingen Den Bosch (A2) en Tilburg (A58). Je kunt hier overstappen op de bus of op een deelscooter. Kijk voor meer informatie en tarieven op thisiseindhoven.com.

P+R Genneper Parken in aanbouw

Kom je vanuit het zuiden van Nederland of uit België? Dan kun je vanaf dit najaar terecht bij de P+R Genneper Parken. Ook hier kun je straks overstappen op de bus of deelscooter

Parkeren bij Winkelcentrum WoensXL

Kom je vanuit de richting Nijmegen (A50) en werk je in de binnenstad? Dan kun je ook kiezen voor een parkeerplek bij Winkelcentrum WoensXL. Naast het winkelcentrum ligt busstation Woensel en ook hier kun je overstappen op een deelscooter. Let op: geen combiticket voor parkeren en bus.

Parkeren aan de Wolvendijk

Kom je vanaf de richting Helmond (A270), dan kun je parkeren aan de Wolvendijk. Parkeren is gratis, maar het aantal plekken is beperkt! Je kunt hier overstappen op een deelscooter. Een bushalte ligt op 5 minuten lopen.

Hoe werkt een deelscooter?

In Eindhoven vind je deelscooters van Go Sharing. Nog nooit een deelscooter gebruikt? Op de website van go-sharing.nl vind je alle informatie, inclusief een instructievideo op YouTube.