sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Tijdelijke afsluiting Tongelreepbrug Antoon Coolenlaan

Werkzaamheden duren tot en met 9 december. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid.

Op maandag 21 november, om 7.00 uur, starten werkzaamheden aan de Tongelreepbrug op de Antoon Coolenlaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 9 december. De werkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden als we de brug afsluiten voor autoverkeer.

Doorgaand autoverkeer tussen de Professor Holstlaan/Bayeuxlaan en de Aalsterweg wordt omgeleid via de Ring en via de Burgemeester Mollaan in Waalre. Voor fietsers en voetgangers gebruiken we de voetgangersbrug ten noorden van de Tongelreepbrug. Aangezien de voetgangersbrug niet heel breed is, worden voor de coördinatie verkeersregelaars ingezet.

Versterken bruggen Antoon Coolenlaan

De gemeente versterkt de Tongelreepbrug en de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan. Uit onderzoek bleek vorig jaar dat beide bruggen niet meer geschikt zijn voor zware vrachtauto’s. Op dit moment zijn de bruggen daarom beperkt toegankelijk voor vrachtverkeer. Om de omgeving bereikbaar te houden, hebben we besloten de werkzaamheden aan beide bruggen afzonderlijk van elkaar uit te voeren. De werkzaamheden aan de Dommelbrug vinden in 2017 plaats.

Tijdelijke afsluiting Tongelreepbrug Antoon Coolenlaan

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven