sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Sport & recreatie

Sporten is goed en vooral ontzettend leuk. Iedereen kan in Eindhoven sporten voor het leven. We doen het samen. Van jong tot oud, van actief tot passief, in clubverband of individueel, met vrienden of familie, van recreatief tot echte topsport en natuurlijk zowel indoor als outdoor. Eindhoven Sport is uw start van een dag, van een seizoen of zelfs een leven vol sport. Eindhoven sport samen.

Eindhoven Sport

Eindhoven Sport stimuleert sport in Eindhoven. In Eindhoven kunt u heel veel sporten uitstekend beoefenen, zoals schaatsen bij IJssportcentrum, zwemmen bij Tongelreep of Ottenbad, Fitgym, Bounceball en veel en veel meer. Daarnaast vinden er geregeld sportieve evenementen of activiteiten plaats in verschillende sportaccommodaties. De plek om hier alles over te ontdekken is Eindhoven Sport. Eindhoven Sport zet alles overzichtelijk op een rijtje op de website www.eindhovensport.nl.

Een greep uit ons aanbod

Altijd al eens willen weten welke sporten u allemaal kunt beoefenen in Eindhoven, welke sporthallen u kunt huren, welke naschoolse activiteiten er zijn of welke sportabonnementen of passe-partouts voor u het voordeligste zijn? Eindhoven Sport helpt u graag op weg in uw keuze naar de juiste sport, activiteit of evenement.

Eindhoven zwemstad

Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion is de thuisbasis voor het nationale topsportprogramma van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Het stadion is al jaren lang de nationale locatie voor topwedstrijdsport en talentontwikkeling voor het zwemmen en schoonspringen en een belangrijke accommodatie voor internationale zwemevenementen. Daarmee is Eindhoven dé zwemstad van Nederland. KNZB, gemeente Eindhoven en provincie Noord-Brabant tekenden hiervoor een zogenoemd ‘memorandum of understanding’:

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven