Verblijfsvergunning

Als je langer dan 3 maanden in Nederland wilt verblijven, heb je als vreemdeling een verblijfsvergunning nodig. Je vraagt een verblijfsvergunning aan bij een van de loketten van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Kijk voor meer informatie op de website van de Immigratie- en Naturalisatiedienst, www.ind.nl.