Herinrichting Vlokhovenseweg

Begin 2022 starten we met de werkzaamheden aan de Vlokhovenseweg. De straat is toe aan groot onderhoud waardoor we de openbare ruimte opnieuw kunnen inrichten. De straat wordt groener en verkeersveiliger en de cultuurhistorische waarde wordt benadrukt.

In 2020 hebben we een ontwerp gemaakt. Het ontwerp is opgesteld op basis van gemeentelijke uitgangspunten, onderzoeksresultaten en inbreng vanuit de omgeving. Zo hebben we samengewerkt met een klankbordgroep en is een digitale presentatie gegeven van het voorlopig ontwerp. Begin 2021 zijn de laatste onderzoeken uitgevoerd en is het ontwerp definitief gemaakt. De rest van 2021 wordt de uitvoering voorbereid en het werk aanbesteed.

Het bovenstaande filmpje betreft de presentatie van het voorlopig ontwerp uit december 2020. Hierna zijn kleine wijzigingen aangebracht aan het ontwerp. Het definitief ontwerp is te bekijken onder het kopje ‘waar vind ik meer informatie?’.

Waar vind ik meer informatie?

Voor vragen over de herinrichting van de Vlokhovenseweg kun je contact opnemen met Joris Vinken, projectleider openbare ruimte, e-mail j.p.j.vinken@eindhoven.nl, telefoon 06 39 83 48 84.

Meer informatie vind je in onderstaande documenten.