Urban Sportpark

Dankzij enthousiaste bewoners heeft Eindhoven sinds een aantal jaren een Urban Sportpark op het terrein van voormalig Sportpark ’t Schoot. De behoefte aan uitbreiding is groot. Door subsidie vanuit de Brainport regiodeal is dat nu mogelijk.

Impressie van het park

Werkzaamheden Urban Sportpark lopen sneller dan verwacht (7 januari)

De werkzaamheden gaan sneller dan gepland. Daarom hebben we de planning aangepast.

Eerder beginnen aan de Apeldoornstraat

Het weer zit mee, en er kan goed doorgewerkt worden door alle partijen. Daarom gaan we al eerder dan gepland aan de slag aan de kant van de Apeldoornstraat. In plaats van in week 8, zoals we in de planning hadden opgenomen, starten we daar volgende week al. Eerder beginnen aan die kant betekent ook meer zekerheid dat we het hele park in mei 2021 kunnen opleveren, en dat is fijn.

Bereikbaarheid speelvoorzieningen

De bouwhekken die nu nabij de Apeldoornstraat nog tussen de speeltoestellen en de rest van het park staan, zullen we verzetten naar de rand van park aan de Apeldoornstraat. De speelvoorzieningen zijn dan niet meer bereikbaar. De voetbalkooi zal wel bereikbaar blijven tijdens de werkzaamheden. 

Vragen?

Alle vragen die gaan over de aanleg van het park kun je stellen aan Tim Hermans, de uitvoeringscoördinator, via t.hermans@eindhoven.nl of aan de uitvoerder van de aannemer Tim Mattheeuwse via tim.Mattheeuwse@donkergroen.com. Je kunt ook Thijs Bakermans aanspreken als gebiedscoördinator.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Regio Deal Brainport Eindhoven.