Nieuws & video's Boeiende Binnenstad

Hieronder vind je het laatste nieuws over het project.

Video - Eindhoven test proefbestrating binnenstad (26/10/2018)

Nieuwsbericht - Eindhoven test bestrating voor binnenstad (15/10/2018)

De gemeente en architectenbureau MVRDV testen tot eind dit jaar verschillende bestratingsmaterialen in de Eindhovense binnenstad. Hiervoor zijn proefvakken aangelegd op de Demer en de Nieuwstraat. Lees meer hierover in het nieuwsbericht.

Artist impression van de proefbestrating die is aangelegd op de Demer

Nieuwsbericht - Proefbestrating op de Demer en Nieuwstraat (02/10/2018)

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober legt de gemeente vakken met proefbestrating aan in het kader van het project Boeiende Binnenstad. Dit gebeurt op de Demer (tussen de panden nummer 38 en 43) en in de Nieuwstraat (op de kruising met Hermanus Boexstraat, nabij ingang Heuvel). De proefvakken blijven liggen tot aan de definitieve herinrichting van de binnenstad. Lees meer hierover in het nieuwsbericht

Herinrichting binnenstad

Jongeren en ontwerpers samen op pad door binnenstad (22/06/2018)

Vijf jongeren trokken woensdagmiddag 20 juni met twee gemeentelijke ontwerpers door de Eindhovense binnenstad. Aanleiding voor de tour is de geplande herinrichting van de binnenstad vanuit het project Boeiende Binnenstad. Lees meer hierover in het nieuwsbericht.

Nieuwsbericht - ‘Tijdloos Eindhoven’ wint CityChallenge Boeiende Binnenstad (13/12/2017)

Tijdloze bogen die de binnenstad op een slimme manier groener en sfeervoller maken. Met dit idee won Eindhovenaar Daan van der Linden (32) de CityChallenge van de Boeiende Binnenstad. Tijdens de prijsuitreiking, 13 december in het Stadhuis, overhandigde wethouder Jakob Wedemeijer hem een cheque van € 2.500,-. Lees meer hierover in het nieuwsbericht.

Boeiende binnenstad 6

Video - Prijsuitreiking CityChallenge Boeiende Binnenstad (13/12/2017)

Nieuwsbericht - Prijsuitreiking beste ideeën Boeiende Binnenstad (04/12/2017)

Benieuwd naar de winnende ideeën voor de vernieuwing van de Eindhovense binnenstad? Kom dan op woensdag 13 december om 18.45 uur naar het Stadhuis (Hal van Honderd). Deze avond maken we de prijswinnaars bekend. Je bent van harte welkom bij de prijsuitreiking die tot 20.00 uur duurt.

de Markt in Eindhoven

Vragen of opmerkingen?

Vul het contactformulier in. Je hoort dan snel van ons.