Verkeersinformatie

Momenteel werken we aan fase 4 van de herinrichting van de Vestdijk: vanaf het kruispunt met de Ten Hagestraat/Kanaalstraat tot en met de Dommel. Door stapsgewijs te werken (in fases) en uitgebreide bereikbaarheidsmaatregelen zorgen we ervoor dat de binnenstad altijd bereikbaar blijft.

Tijdens de werkzaamheden in fase 4 (tot eind november 2019) én gedurende fase 5 en 6 blijft de binnenstad vanuit het zuiden bereikbaar via Kanaalroute (Kanaaldijk-Zuid en Kanaalstraat) en vanuit het noorden/station via de Vestdijk. Op de tekening hieronder zie je hoe je de Eindhovense binnenstad het beste kunt bereiken (oranje en blauwe route).

Wil je de tekening vergroten of opslaan? Download deze dan hieronder:

60-uurs actie Ten Hagestraat

Van zondag 18 augustus 18.00 uur tot woensdag 21 augustus 06.00 uur voert de gemeente non-stop werkzaamheden uit in de Ten Hagestraat, vanaf het kruispunt met de Vestdijk tot en met de in- en uitgang van parkeergarage Q-Park Heuvel. De Ten Hagestraat en parkeergarage zijn dan afgesloten. De werkzaamheden hebben verder geen verkeersconsequenties. Het verkeer kan vanaf het noordelijk deel van de Vestdijk linksaf de Kanaalstraat inrijden. Verkeer vanuit het zuiden kan via de Kanaalstraat richting het noorden/station rijden.