Privacyverklaring behandelen ontheffing Alcoholwet artikel 35

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur van de gemeente Eindhoven gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Hier lees je hoe de gemeente jouw gegevens beschermt bij de verwerking 'Behandelen van aanvragen ontheffing Alcoholwet artikel 35'. 

Inhoudsopgave

Wat is een persoonsgegeven?

Een persoonsgegeven is alle informatie over een persoon. Dit betekent dat de informatie direct over iemand gaat, of naar deze persoon verwijst.  

Welke persoonsgegevens verwerkt de gemeente bij het 'Behandelen van aanvragen ontheffing Alcoholwet artikel 35'?

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur verwerkt alleen de gegevens die nodig zijn. Dit zijn:  

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  •  Postcode
  • Telefoonnummer
  • Email
  • Geboortedatum of leeftijd

De gemeente verwerkt deze persoonsgegevens met Key2vergunningen, Word, Excel en Outlook.

Het systeem Key2vergunningen, van leverancier Centric, is het systeem voor het behandelen van vergunningsaanvragen.

Grondslag

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur verwerkt deze persoonsgegevens op grond van een publiekrechtelijke taak.

Doel van het verwerken van persoonsgegevens

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur verwerkt de persoonsgegevens met als doel: “behandelen van aanvragen ontheffing Alcoholwet artikel 35”.

Delen met derden

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur deelt hierbij geen gegevens met derden.

Bewaren persoonsgegevens

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur bewaart de persoonsgegevens maximaal 5 jaar.

Rechten

Bekijk je privacyrechten onder het kopje 'Wat zijn mijn privacyrechten en hoe kan ik hier een beroep op doen?'

Beveiliging en bescherming van gegevens

De sector Veiligheid, Juridische Zaken en Bestuur beveiligt de persoonsgegevens om misbruik en verlies te voorkomen.

Contact

Heb je vragen over deze verklaring of over de wijze waarop de gemeente Eindhoven met je persoonsgegevens omgaat? Neemt dan gerust contact op met privacy.vjb@eindhoven.nl.

Voor klachten over de wijze waarop de gemeente Eindhoven met je persoonsgegevens omgaat kun je contact opnemen met
fg@eindhoven.nl of met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Off