Onderhoud aan op- en afritten John F. Kennedylaan

De op- en afritten van de John F. Kennedylaan zijn toe aan groot onderhoud. Op 28 april start Aannemingsmaatschappij Van Gelder met wegwerkzaamheden op de afrit Kennedylaan-Orpheuslaan. Dinsdag 25 mei starten de werkzaamheden op de op- en afritten Kennedylaan-Europalaan. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd, om de John F. Kennedylaan bereikbaar te houden voor doorgaand verkeer dat de stad in en uit gaat (richting A50 en Centrum).

Planning

Omdat er door de coronacrisis minder verkeer op de weg is en er geen evenementen plaatsvinden, heeft gemeente Eindhoven besloten om de werkzaamheden in 2021 uit te voeren. De wegwerkzaamheden op de afrit Kennedylaan-Orpheuslaan duren tot 21 mei. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op de op- en afritten Kennedylaan-Europalaan op 25 juni klaar.

Omleiding afrit Kennedylaan-Orpheuslaan

Verkeer vanuit het Centrum richting de Orpheuslaan wordt omgeleid via de afrit Sterrenlaan/Churchilllaan/Kennedylaan. De omleiding geven we buiten met gele borden aan.

Omleiding oprit Kennedylaan-Europalaan

De Europalaan zal bij de oprit Kennedylaan worden afgesloten voor verkeer. Verkeer vanaf de Montgomerylaan richting de Europalaan/Orpheuslaan/Kennedylaan wordt omgeleid via de Montgomerylaan/Churchilllaan en de Montgomerylaan/O.L.Vrouwestraat (Ring). De omleiding geven we buiten met gele borden aan. Het blijft wel mogelijk om vanaf de Orpheuslaan naar de Europalaan te rijden.

Omleiding afrit Kennedylaan-Europalaan

De Europalaan zal ter hoogte van de afrit Kennedylaan gedeeltelijk worden afgesloten voor verkeer. Verkeer vanaf de Orpheuslaan kan via de nieuwe oprit de Kennedylaan op rijden (linksaf). Verkeer richting de Europalaan, vanuit het Centrum, wordt omgeleid via de Sterrenlaan/Churchilllaan/Montgomerylaan. Verkeer op de Kennedylaan, vanuit de richting A50, wordt omgeleid via de Ring/Eisenhowerlaan en de Churchilllaan/Montgomerylaan om de Orpheuslaan en de Europalaan te bereiken. De omleiding geven we buiten met gele borden aan.