sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Vraag het de accountmanagers EZ

De accountmanagers geven ondernemers advies en ondersteuning.

De accountmanager/beleidsmedewerker van Economische Zaken (EZ) geeft u advies over het starten van een bedrijf, de locatie waar u gevestigd bent of het aanvragen van een subsidie. Ook dient de accountmanager als vraagbaak. U kunt klachten en wensen bij hem of haar kwijt over ondernemen in Eindhoven.

Ondernemersplein

Telefoon: 14 040
E-mail: ondernemersplein@eindhoven.nl

Accountmanager bedrijven en bedrijventerreinen

Als accountmanager bedrijven adviseer ik bedrijven met vragen over onder meer huisvesting, uitbreidingsmogelijkheden op de bestaande locatie, revitalisering van bestaande bedrijventerreinen en de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen. Ik richt me met name op bedrijven in de handel, industrie, opslag- en expeditie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de ondernemersverenigingen op de verschillende bedrijventerreinen in Eindhoven.

ir. P.A.M. (Peter) Vloet
E-mail: p.vloet@eindhoven.nl

Accountmanager detailhandel, horeca en hotels

Voor bedrijven in de detailhandel, horeca en vrijetijdssector ben ik het aanspreekpunt. Heeft u vragen of ideeën over de ontwikkelingen van het stadscentrum, de winkelcentra buurten en wijken, bel of mail gerust. Ook voor informatie over het gemeentelijk detailhandels- en horecabeleid, huisvestingsvraagstukken en meer kunt u met mij contact opnemen.

M.J.C.A. (Marco) Karssemakers
E-mail: m.karssemakers@eindhoven.nl

Accountmanager kantoren en kantoorlocaties

Is uw bedrijf of instelling een kantoorhoudende organisatie en bent u op zoek naar een vastgoedanalyse of andere huisvesting, neem dan contact op. Ik kan u adviseren over de mogelijkheden in bestaande kantoorgebouwen of op nieuwbouwlocaties. Ook voor informatie over het gemeentelijk kantorenbeleid, uitbreidingsmogelijkheden op uw huidige locatie, of de nieuwe ontwikkelingen in de kantorenmarkt kunt u bij mij aankloppen. 

drs. G.C.A. (Fred) Geers
E-mail: f.geers@eindhoven.nl

Beleidsontwikkelaar economische zaken

Als beleidsontwikkelaar ben ik verantwoordelijk voor de strategische lobby op de thema’s Economie & Cultuur. Daarnaast geef ik vorm aan het Gemeentelijke Startup Beleid. Als programmamanager COSTA Corporates&Startups werk ik vanuit het nationale StartupDelta-programma aan het versnellen van de samenwerking tussen corporates en startups. Voor talenten in Eindhoven werk ik met Fontys aan een trainingsprogramma ‘het nieuwe netwerken’ voor ambtenaren, studenten en docenten.

mr. F. (Fancy) van de Vorst
E-mail: f.vorst@eindhoven.nl

Projectmanager

Binnen Economische Zaken & Arbeidsmarkt richt ik mij op het Business Programma: activiteiten of deelname aan beurzen voor ondernemers waarin een bepaald thema wordt uitgelicht. Daarnaast heb ik de projecten CRM, Digitale Dienstverlening en voorbereidingen voor acquisitie onder mijn hoede. Ook heb ik een rol in het opdrachtgeverschap naar belangenorganisaties in Eindhoven, waaronder off-brand-subsidies voor evenementen.

M.M. (Montaña) Nieweg-Montero Alvarez
E-mail: m.nieweg.montero@eindhoven.nl

Contact Ondernemersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres, uitsluitend op afspraak:
Nachtegaallaan 15
5613 CM Eindhoven

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven