Ondernemersloket coronavirus

Let op

Er is nieuwe informatie bekend:

  • 29/11/2021: Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest; de toegang tot de zorg is in gevaar. Daarom volgen er strengere maatregelen om dagelijkse contactmomenten te verminderen. Op veel plekken wordt het aantal bezoekers beperkt. Vanaf 17.00 uur is bijna alles dicht. Lees wat dit voor jouw onderneming betekent op de website van de Rijksoverheid.
  • 09/11/2021: Heb je als ondernemer of organisator vragen omtrent het coronatoegangsbewijs? Kijk voor de meest actuele regels op de website van de Rijksoverheid.

Het ondernemersloket is er voor ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties die sterk uit deze crisis willen komen.

Hier vind je een overzicht van de maatregelen die jouw bedrijf kunnen ondersteunen. We houden je hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven antwoord op veelgestelde vragen. Het ondernemersloket helpt je graag. Dus heb je een vraag, of een goed idee voor je organisatie? Dat innovatief is, corona-gerelateerd en een tijdelijke oplossing biedt voor het probleem dat je nu ervaart? Stel je vraag hier! Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing.

Je kunt het ondernemersloket zowel digitaal als telefonisch bereiken. Onze medewerkers helpen je graag verder: