Ondernemersloket coronavirus

Let op

Er is nieuwe informatie bekend:

  • 12/01/2020: Nederland blijft in lockdown tot en met ten minste 9 februari 2021. Het aantal coronabesmettingen neemt licht af. Dat betekent dat de lockdown effect heeft. Om de daling door te zetten, wordt de lockdown verlengd. Meer hierover lees je in het nieuwsbericht op rijksoverheid.nl.
  • 12/01/2020: Het kabinet kondigt aanvullingen op het steun- en herstelpakket aan. Momenteel bekijkt het kabinet wat hiervoor nodig en mogelijk is.

Het ondernemersloket is er voor ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties die sterk uit deze crisis willen komen.

Hier vind je een overzicht van de maatregelen die jouw bedrijf kunnen ondersteunen. We houden je hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven antwoord op veelgestelde vragen. Het ondernemersloket helpt je graag. Dus heb je een vraag, of een goed idee voor je organisatie? Dat innovatief is, corona-gerelateerd en een tijdelijke oplossing biedt voor het probleem dat je nu ervaart? Stel je vraag hier! Wij helpen je graag met het vinden van een oplossing.