Ondernemersloket coronavirus

Let op

Er is nieuwe informatie bekend:

Ook het Noodpakket Economie & Banen wordt verlengd met drie maanden tot 1 september 2020. Wel kunnen er binnen de diverse regelingen aangepaste voorwaarden gelden. Wij begrijpen dat je als ondernemer vragen hebt over dit besluit. Wij bekijken momenteel wat de verlenging van het noodpakket betekent voor de lokale steunmaatregelen. En hebben tijd nodig om de nieuwe procedures rondom de maatregelen goed in te regelen. Onze medewerkers zijn hard voor je aan het werk. Helaas hebben wij nog niet op alles een antwoord, maar hopen snel meer duidelijkheid te geven. Wij hopen op je begrip.

De bestaande regelingen (landelijk en lokaal) met bijbehorende voorwaarden kun je aanvragen tot en met 31 mei 2020. De bestaande noodverordening en bijbehorende toelichting is nog steeds van kracht.

To read this information in another language, please use Google Translate on the top of this page.

Welke regelingen biedt de gemeente Eindhoven?

Het college van B&W maakte 26 maart het pakket met steunmaatregelen voor de Eindhovense samenleving bekend. Voor ondernemend Eindhoven (dus ook zzp’ers) betreffen dit de volgende economische maatregelen:

Veelgestelde vragen

Informatie over landelijke maatregelen voor ondernemers

Ben je op zoek naar algemene informatie over de landelijke maatregelen rondom het coronavirus? Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid

Staat jouw vraag daar niet bij? Neem dan contact op met het KVK coronaloket via het gratis telefoonnummer 0800-2117 of kijk op kvk.nl/coronaloket.

Initiatieven voor Eindhovense samenleving

Wil je als ondernemer/organisatie tijdens deze crisis jouw diensten/kennis/producten aanbieden aan de Eindhovense samenleving? Brainport Development heeft een vraag en aanbod match-tool voor deze initiatieven. Neem contact met de Brainport helpdesk. Kijk voor meer informatie op brainporteindhoven.com of mail naar coronahelpdesk@brainportdevelopment.nl.