Ontwikkeltafel Contracten

In 2017 was deze ontwikkeltafel een aparte tafel waarin gemeenten en aanbieders eventuele wijzigingen op de toenmalige overeenkomsten bespraken.

Per 1 januari 2018 heeft de ontwikkeltafel een andere vorm gekregen. In het regionale Fysieke ontwikkeltafel (FOT) worden alle doorontwikkelingen besproken. De gemeentelijke werkgroep contracten verwerkt alle doorontwikkelingen in de V&A module van Negometrix en/of deze werkgroep agendeert bespreekpunten op het regionale FOT.  

Bij onderstaande documenten vind je de overeenkomst 2016/2017 voor de inkoopregio Eindhoven en de doorontwikkelde overeenkomst per 01-01-2018 voor de inkoopregio’s Eindhoven, Dommelvallei+ en Helmond/Peelgemeenten. In Negometrix zijn de op maat gemaakte overeenkomsten per inkoopregio in de subtenders te downloaden. Per inkoopregio zijn daar de lokale verschillen in verwerkt.   

Archief

Alle documenten van 2015, 2016 en 2017 van de ontwikkeltafel Contracten vind je op onze archiefwebsite eindhoven.archiefweb.eu.

Reageren?

Wil je een bijdrage leveren via de virtuele ontwikkeltafel? Stuur dan je reactie met het contactformulier naar de ontwikkeltafel van jouw keuze. Je hoeft je niet aan te melden om deel te nemen aan de virtuele ontwikkeltafel.