Welkom op Eindhoven.nl!

Je verhuizing doorgeven, een afspraak maken of informatie vinden over plannen van de gemeente. Dat kan vanaf nu nog gemakkelijker met je smartphone, tablet en uiteraard je computer. De gemeente heeft deze site geheel vernieuwd, waardoor je eenvoudig en snel bij de juiste informatie komt.

We maken thuis, onderweg en op het werk steeds meer gebruik van internet. Denk aan het kopen van kleding, boodschappen en het regelen van bankzaken. Ook de Gemeente Eindhoven wil het haar websitebezoekers zo eenvoudig mogelijk maken, daarom kun je steeds meer digitaal regelen.

Wat is er nieuw?

Omdat de site kleiner is, kunnen we de informatie overzichtelijker presenteren en kun je de site makkelijker doorzoeken. Teksten zijn helder en korter en er is meer ruimte voor foto’s en plaatjes. De komende tijd blijven we eindhoven.nl verder ontwikkelen. Deze zomer start bijvoorbeeld de chatfunctie en wordt steeds meer informatie vertaald naar het Engels.

Testen en verbeteren

De behoefte van onze websitebezoekers staat voorop en blijft voorop staan. We testen de nieuwe website regelmatig op toegankelijkheid, vindbaarheid, duidelijkheid en behoeftes. Hiervoor benaderen we ondernemers en inwoners. Wil je de gebruikersvriendelijkheid van onze nieuwe site ook testen? Mail dan naar website@eindhoven.nl of reageer via de reactieformulieren onder elke pagina. Uiteraard blijft het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer 14 040 of om het Inwonersplein (Stadskantoor) te bezoeken.