Verkeerssituatie Montgomerylaan-Ring gewijzigd

 De verkeerssituatie op de kruising van de Montgomerylaan met de Ring is met ingang van maandag 23 april gewijzigd in verband met de aanleg van de ongelijkvloerse kruising.

 Automobilisten kunnen vanuit de richting Winkelcentrum Woensel niet rechtdoor richting Centrum rijden over de Montgomerylaan. Auto’s vanaf de Onze Lieve Vrouwestraat kunnen niet meer linksaf naar de Montgomerylaan (richting Centrum). Alle andere richtingen blijven de komende maanden wel open.  Fietsers en voetgangers kunnen de kruising tijdens de werkzaamheden altijd oversteken, soms wel met een kleine omweg

Tot juli wordt vooral ruimte gemaakt om de onderdoorgang te bouwen. De bouw van de onderdoorgang start in juli. Ook dan blijft de kruising open, maar dan ondervindt het verkeer wel meer hinder.

Volg de werkzaamheden

Advies voor doorgaand verkeer: let de komende anderhalf jaar goed op de gele omleidingsborden. De meest actuele informatie over de planning en de bereikbaarheid vind je op www.eindhoven.nl/hov2. Daar kun je live de werkzaamheden volgen via een webcam. Verder zijn de werkzaamheden te volgen via de Bouwapp. Deze app is gratis te downloaden.

Tot slot is er aan de Pastoriestraat een informatiecentrum ingericht. Dit is tijdens de werktijden van aannemer te bezoeken. Iedere woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur houdt de aannemer hier een spreekuur.