Uitnodiging Informatiebijeenkomst Eindhoven Airport

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat en Defensie starten samen met de provincie Noord-Brabant, de gemeente Eindhoven, omliggende gemeenten en Eindhoven Airport een Proefcasus voor Eindhoven Airport. In deze Proefcasus kijkt Pieter van Geel als onafhankelijke verkenner naar (vernieuwende) maatregelen. Het gaat om maatregelen die zorgen voor een duurzame ontwikkeling van het vliegveld in een gezonde  leefomgeving. Een (beperkte) groei van het aantal vluchten in de periode tot 2024 is een van de mogelijkheden. Maar géén uitgangspunt

Dit is een spannend proces omdat het om veel verschillende belangen gaat. En het mensen in hun eigen omgeving raakt. Daarom is het belangrijk dat iedereen in de omgeving van het vliegveld betrokken is. Wil jij ook meepraten over de toekomst van Eindhoven Airport? Kom dan op 10 oktober naar de informatiebijeenkomst in het Evoluon. Je krijgt informatie over de uitgangspunten en het proces van de Proefcasus. Ook krijg je uitleg over hoe het gaat bij de Uitvoeringstafel Eindhoven Airport. En de verschillende onderzoeken die de afgelopen maanden zijn uitgevoerd.

  • Datum: woensdag 10 oktober 2018
  • Tijdstip: 18.30 uur inloop - 19.00 uur aanvang programma - 22.00 uur einde bijeenkomst
  • Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven
     

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 9 oktober via het digitale aanmeldingsformulier. Ook kun je hier aangeven over welk onderwerp je mee wilt praten.

Gesprekstafels

Alle onderwerpen genoemd in het programma komen zowel in het gezamenlijk deel al tijdens de Gesprekstafels aan bod. Bij de Gesprekstafels kun je vragen stellen en ideeën geven. Onderzoekers en deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.  

Wij hopen jou op 10 oktober te begroeten in Eindhoven. 

Meer informatie over de bekendmaking van Pieter van Geel als verkenner voor de proefcasus Eindhoven Airport lees je op rijksoverheid.nl.