Resultaten Inwonersenquête bekend

Zo’n driekwart van de Eindhovenaren is tevreden over de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte. Bijna 60% van de inwoners gaat minstens 1x per week sporten. En van alle Eindhovenaren voelt 37% zich weleens onveilig.

 

Dit zijn een paar van de uitkomsten van de Inwonersenquête 2018. Ruim 5.500 Eindhovenaren vulden een vragenlijst in over onderwerpen zoals openbare ruimte,  sport, veiligheid en cultuur. Benieuwd naar alle resultaten? Bekijk ze online.

Digipanel

De gemeente hoort graag hoe inwoners de stad beleven en hoe ze denken over bepaalde thema’s. We nodigen daarom elk jaar een representatieve groep Eindhovenaren van 15 t/m 84 jaar uit om mee te doen aan de Inwonersenquête. Daarnaast is er het digipanel waarin deelnemers hun mening geven over onderwerpen zoals leefbaarheid in de buurt tot gemeentepolitiek. Woon je in Eindhoven en ben je ouder van 15 jaar? Dan kun je je aanmelden voor dit digipanel. Wil je meer informatie over het digipanel? Neem dan contact op met J. Vriens via bio@eindhoven.nl