Prijsuitreiking beste ideeën Boeiende Binnenstad

Benieuwd naar de winnende ideeën voor de vernieuwing van de Eindhovense binnenstad? Kom dan op woensdag 13 december om 18.45 uur naar het Stadhuis (Hal van Honderd). Deze avond maken we de prijswinnaars bekend. Je bent van harte welkom bij de prijsuitreiking die tot 20.00 uur duurt.

City Challenge

In het project Boeiende Binnenstad werken we de komende tijd samen met allerlei betrokkenen aan een herinrichtingsplan voor de Eindhovense binnenstad. Tijdens de kick-off medio oktober gaf wethouder Yasin Torunoglu ook het startsein voor de zogeheten CityChallenge.

De afgelopen weken kon iedereen reageren op de vraag ‘Wat zijn jouw ideeën voor een boeiende Eindhovense binnenstad?’ Daarop hebben we maar liefst 215 inzendingen ontvangen. Daar zijn we vanzelfsprekend erg blij mee!

Een Eindhovense jury, bestaande uit vertegenwoordigers van ondernemers, bewoners, Eindhoven365 en gemeente, beoordeelt de inzendingen. Uit alle inzendingen kiest de jury de 3 beste ideeën. Voor de 2 beste ideeën van jongeren onder 18 jaar zijn er extra prijzen.

Aanmelden

Nieuwsgierig naar de winnende inzendingen? Kom dan naar het Stadhuis en stuur uiterlijk donderdag 7 december een mail naar boeiendebinnenstad@eindhoven.nl om je komst door te geven.