Nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Eindhoven

Per zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Eindhoven van start. Vanaf dat moment wordt Bravoflex in Zuid-Eindhoven (inclusief Tongelre) geïntroduceerd. Op onderstaand kaartje staat het gebied waarbinnen de dienst gaat rijden.

Gebied Bravoflex Eindhoven

Wat is Bravoflex?

Bravoflex is een nieuwe busdienst op afroep, die rijdt van halte naar halte. Hierbij kun je gebruik maken van alle haltes die binnen het gebied aanwezig zijn. Er is geen vaste dienstregeling. Je kunt reizen van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 21.30 uur. Je bepaalt zelf wanneer je wordt opgehaald bij de halte, wat de gewenste aankomsttijd is en waar je naartoe gaat. Je betaalt op basis van reisafstand. Reizigers die kort reizen betalen minder dan reizigers die lange ritten maken.

  • Voor ritten tot 1 kilometer bedraagt het tarief € 2,82;
  • Voor ritten tot 2 kilometer is dat € 3,24;
  • Voor ritten tot 3 kilometer € 3,65, enzovoorts;
  • Voor ritten langer dan 11 kilometer geldt er een maximumtarief van 7 euro per rit.

Meer informatie over Bravoflex

Busmaatschappij Hermes start heel binnenkort met het informeren van reizigers over de nieuwe dienstregeling en introductie van Bravoflex (ook in Tongelre). Dit gebeurt onder andere met posters, radiospots, online campagne, flyers, campagneteams (ook in Tongelre) en de schermen in de bussen.

Vragen?

Heb je algemene vragen over Bravoflex? Dan verwijzen wij je naar de website www.bravoflex.info.