Ken jij iemand die een lintje verdient?

Tijdens de traditionele lintjesregen rondom Koningsdag weer Eindhovenaren onderscheiden voor hun jarenlange verdiensten voor de maatschappij. Ken jij ook iemand die een lintje verdient? Dan kun je hem of haar tot uiterlijk 15 juli aanmelden voor de lintjesregen van volgend jaar.

Om voor een lintje in aanmerking te komen, moet de kandidaat zich jarenlang bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving of langere tijd opvallende prestaties hebben geleverd. Denk bijvoorbeeld aan iemand die 15 jaar vrijwilligerswerk heeft gedaan.

Wil jij iemand voordragen voor de lintjesregen 2019? Stuur dan vóór 15 juli een ingevuld aanvraagformulier (te downloaden via www.eindhoven.nl/onderscheidingen of  www.lintjes.nl) met minimaal drie motivatiebrieven van ondersteuners naar: de burgemeester, Postbus 90150, 5600 RB  Eindhoven.

Het krijgen van een onderscheiding is voor de persoon in kwestie altijd een hoogtepunt. Zorg er dus voor dat de voordracht geheim blijft.

Meer informatie

Meer informatie vind je op www.eindhoven.nl/onderscheidingen. Voor het indienen van het voorstel of vragen hierover kun je contact opnemen met Barbara IJff-Bos, tel. (040)  238 2133 of per mail: b.ijff@eindhoven.nl