Digitale Werkplaats van Google komt naar Eindhoven

Tijdens de Dutch Technology Week (DTW) van 20 tot en met 24 mei 2019 komt Google met de Digitale Werkplaats naar Eindhoven. Ondernemers en studenten kunnen gratis workshops volgen over onder andere het vergroten van online zichtbaarheid, online veiligheid, het analyseren van de website en programmeren.

Bijscholen op digitalisering en het blijven investeren in de eigen ontwikkeling draagt een toekomstbestendig bedrijf, een krachtig CV, maar ook aan persoonlijk geluk. Met de Digitale Werkplaats zoomt Google hierop in. Maak gebruik van deze unieke kans!

Locaties en aanmelden

Dagelijks zijn er diverse workshops te volgen. Ondernemers en studenten hebben ieder een eigen aanbod. De Digitale Werkplaats is tijdens de DTW op de volgende locaties te vinden:

De Google Digitale Werkplaats
Datum Locatie
20, 22 en 24 mei 2019 18 Septemberplein
21 mei 2019 SintLucas (Torenallee 75)
23 mei 2019 Fontys Hogeschool ICT (Achtseweg Zuid 153)

Op g.co/gratisworkshops kun je het gehele aanbod bekijken en je aanmelden voor een of meerdere workshops. Doe dit snel, want vol=vol!

Google Digitale Werkplaats

Voor MKB’ers zijn er volop kansen om online meer omzet te realiseren. Zo verkoopt het Nederlandse MKB bijvoorbeeld slechts 15% online, terwijl 82% van de consumenten online koopt (bron: DESI 2018). Google is daarom eind 2015 gestart met de Digitale Werkplaats, waarmee ondernemers de kans krijgen om diverse digitale vaardigheden te leren.

Een bijeenkomst van de Google Digitale Werkplaats

Eindhoven was de eerste stad waar Google een Digitale Werkplaats organiseerde. Ruim 900 ondernemers uit de regio Eindhoven maakten toen gebruik van deze kans. De afgelopen jaren hebben al zo’n 120.000 Nederlanders trainingen van de Digitale Werkplaats gevolgd.