Werkzaamheden groene stadsboulevard gestart op Vestdijk

De spreekwoordelijke eerste schop is in de grond op de Vestdijk. Wethouder Monique List verwijderde maandagochtend 3 september met een graafmachine een eerste fietsenrek. Daarmee verrichtte ze de officiële starthandeling voor de herinrichting van de Vestdijk-Hertogstraat-Kanaalstraat.

“Het is een heel bijzonder moment vandaag. De komende anderhalf jaar werken we fasegewijs aan een nieuwe Vestdijk. Het is even niet leuk, maar het wordt erg mooi. Begin 2020 beschikt onze binnenstad over een groene en aantrekkelijke stadsboulevard, waar het voor iedereen prettig verblijven is”, sprak wethouder List de aanwezigen toe, voordat ze in de graafmachine stapte.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden, (bus)omleidingen en bereikbaarheidsmaatregelen kun je bekijken op www.eindhoven.nl/vestdijk. In de ‘Strabag omgevingsapp’ geeft de aannemer allerlei informatie en kun je ook vragen stellen over de werkzaamheden. Verder ben je iedere woensdag van 16.00 tot 17.00 uur welkom tijdens een inloopuur in het VDMA-gebouw (Vestdijk 39a).

 

Wethouder List verwijdert een fietsenrek met een graafmachine