Veel interesse voor rondleiding Vestdijk

Op donderdag 7 februari lieten zo'n 40 betrokken vertegenwoordigers van bewoners- en ondernemersorganisaties, belangenorganisaties en raadsleden zich op verschillende plekken langs het werkterrein informeren. “Leuk om de werkzaamheden voor de herinrichting van de Vestdijk eens van dichtbij te bekijken en te horen wat er allemaal bij zo’n omvangrijk project in de binnenstad komt kijken.”

Sinds september 2018 wordt gewerkt aan de herinrichting van de nieuwe Vestdijk. De eerste fase is bijna afgerond. “Goed om samen naar de stand van zaken te kijken en te zien hoe iedere dag hard wordt gewerkt aan een groene en aantrekkelijke stadsboulevard. Een plek waar het straks voor iedereen prettig verblijven is. Want dat is waar we naar toe werken”, aldus wethouder Monique List bij de start van de rondleiding in The Hub. Het streven is om begin 2020 de herinrichting van de Vestdijk, Kanaalstraat en Hertogstraat te hebben afgerond.

Een groep mensen wordt rondgeleid over de nieuwe Vestdijk
Een groep mensen wordt rondgeleid over de nieuwe Vestdijk

Kijk op de nieuwspagina van Beleef de Vestdijk voor meer informatie over de rondleiding en meer nieuws over de herinrichting van de Vestdijk.