Speciale uitgave wandkaart van Eindhoven

De gemeente Eindhoven gebruikt voor haar werk grote kaarten van de stad. Eén van die kaarten wordt nu, in een eenmalige druk, als een soort reuze-plattegrond uitgegeven. De schaal van deze plattegrond is 1:5000 (1 centimeter op de kaart staat voor 50 meter in het echt). Door deze grote schaal is elk afzonderlijk woonhuis en elke straatnaam goed te onderscheiden.

De nieuwe en geactualiseerde wandkaart vervangt de vorige uitgave uit 2014 (te zien op bijgaande foto).

In deze 2020-uitgave wordt speciaal aandacht besteed aan het feit dat het 100 jaar geleden is dat de gemeenten Eindhoven, Gestel, Stratum, Woensel, Strijp en Tongelre één gemeente vormden.

De kaart is 2,30 meter hoog en 2,75 meter breed, is voorzien van een ophangsysteem en is beschrijfbaar met whiteboard-pen.

De kaart kan een handig hulpmiddel zijn voor bedrijven en instellingen zoals banken, makelaars, woningcorporaties, koeriersdiensten, buurtcommissies en andere overlegorganen. Geïnteresseerden kunnen daarom tot 1 oktober een exemplaar, tegen kostprijs, bestellen. 

De ‘reuzenplattegrond’ kost € 475,00  (exclusief BTW en inclusief bezorging in Eindhoven) en wordt in het laatste kwartaal van 2020 geleverd. 

Voor het bestellen van deze kaart en/of meer informatie kun je mailen naar geofundament@eindhoven.nl .