Chat met ons

Samen in beweging tijdens Eindhovense sportweek 2023

Eindhoven barst van de sport- en beweegmogelijkheden! Tijdens de Eindhovense Sportweek zet de gemeente Eindhoven, net als veel gemeenten in heel Nederland, het sport- en beweegaanbod bij deelnemende sportclubs en beweegaanbieders in de schijnwerpers. 

Van zaterdag 16 september t/m zondag 24 september kunnen alle Eindhovenaren kennismaken met verschillende sportactiviteiten. Het doel van de sportweek is om mensen te enthousiasmeren en stimuleren om te gaan en blijven sporten.

Kiesjesport: kennismaken met sport(clubs)

Met de start van het nieuwe sportseizoen in september, zetten sport- en beweegaanbieders hun deuren open.  Alle inwoners kunnen tijdens de sportweek kennismaken met de deelnemende sportaanbieders en hun activiteiten zoals yoga, flamenco dansen, American Football, krav marga en zumba. Deze en nog veel meer activiteiten zijn terug te vinden op het platform kiesjesportenkunst.nl.


Eindhoven Sportweek Festival

Op vrijdag 8 september start de sportweek met een groot feest: het Eindhoven Sportweek Festival! Bezoekers zijn van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur op het 18 septemberplein in Eindhoven. Je kunt je gratis meedoen met alle activiteiten en challenges. Daarnaast kunnen bezoekers ook informatie krijgen over welke mogelijkheden er zijn om te gaan sporten met een kleine beurs of wanneer je hulpmiddelen nodig hebt. De sportregisseurs staan klaar met gratis persoonlijk sportadvies. Voor de jongste kinderen staan er springkussens en zijn er verschillende foodstands.

Meer informatie is te vinden op eindhovensesportweek.nl.