Duurzame woningen in Eindhoven gezocht

Heb jij onlangs maatregelen genomen om je huis te verduurzamen? Meld je woning dan aan voor de Duurzame Huizen Route op 31 oktober en 7 november. Geïnteresseerden uit Eindhoven en omgeving kunnen op één van die dagen bij jou een kijkje komen nemen en vragen stellen.

Waar begin je met het verduurzamen van je woning en hoe pak je dat aan: van een G-energielabel naar een A-energielabel? Hoe werkt een warmtepomp en hoeveel ruimte neemt die in beslag? Hoeveel leveren zonnepanelen op en wat is de terugverdientijd? Om van elkaars ervaringen te leren, doet Eindhoven mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Meld je duurzame huis aan

Welke verduurzamingsstappen je al hebt doorlopen maakt niet uit: elke ervaring telt. Vind je het leuk om anderen op 31 oktober of 7 november op weg te helpen met het verduurzamen van hun woning? Meld je huis dan aan via duurzamehuizenroute.nl.  Zodra jouw woning is aangemeld, kun je aangeven of je op 31 oktober of 7 november geïnteresseerden wilt ontvangen. Per tijdstip kunnen maximaal zes bezoekers aanwezig zijn.

Landelijke verkiezing

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld jouw woning vóór 20 september aan. Lees meer over de verkiezing op duurzamehuizenroute.nl/verkiezing. Heb je interesse om een duurzame woning te bezoeken? Houd de website in de gaten. Vanaf begin oktober is het mogelijk om je op te geven.