Denk mee met District E

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over District E en het Stationsplein. Daarom organiseren wij samen met Amvest een bijeenkomst waar jij kunt vertellen wat je belangrijk vindt bij de ontwikkeling van District E. Op deze avond delen wij ook de laatste stand van onderzoeken en ontwerpen. Kom langs op maandag 19 november tussen 19.30 en 22.00 uur in het Warehouse of Innovation (voorheen V&D) en neem deel aan de workshops en een talkshow.

Het Stationsplein van Eindhoven wordt compleet nieuw met District E en de herinrichting van het plein zelf. Er komen drie bijzondere torens met tal van publieksfuncties en woningen. De openbare ruimte wordt slim ingericht met aandacht voor bezoekersstromen, verblijfplaatsen, groen, water en licht.

Programma

  • Workshop Fair Tour langs 14 info spots 19:30 - 21:00

Tijdens de publieksbijeenkomst zijn er verschillende spots met workshops waar je aan kunt deelnemen. De hoofdonderwerpen zijn gebouwen, programma, openbare ruimte en proces.

  • Talkshow, bespreking uitkomsten workshops 21:00 - 21:30

We sluiten de avond af met een talkshow waarbij de bevindingen van de bijeenkomst worden besproken.

Impressie Stationplein

In volle gang

Amvest won met haar visie District E de prijsvraag van de gemeente Eindhoven. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de ontwerpen van zowel de torens als het plein. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op 19 november geven wij graag een kijkje in de keuken. Ontwerpers, ontwikkelaars en programmamakers laten zien waar ze mee bezig zijn.

Voor deze bijeenkomst hoef je je zich niet aan te melden.
Kun je er niet bij zijn en wil je wel op de hoogte blijven? Meld je op district-e.nl aan voor de nieuwsbrief.