Betekenisvolle matches tijdens MO 040 diner Krachtige Kinderen

Op maandagavond 11 juni ontstonden tijdens het Maatschappelijk Ondernemen 040 diner (MO 040 diner) wederom onverwachte samenwerkingen tussen Eindhovense bedrijven en maatschappelijke instellingen die elkaar in het dagelijks leven niet zouden treffen. Gedurende de avond werden er in restaurant Stories op Strijp-S totaal ruim 60 betekenisvolle matches gemaakt.

Compliment van de avond

Het compliment voor de mooiste match van de avond ging naar ‘De jongeren van de Zonnebloem’: “Binnen vijf minuten had ik de eerste twee matches al gemaakt", aldus Vicky Teunissen (foto). “Weinig mensen weten nog dat dit initiatief voor mensen met een fysieke beperking tussen de 18 en 50 jaar bestaat en wat het inhoudt. We willen graag meer naamsbekendheid krijgen, hier gaat Licht later dit jaar mee aan de slag. Daarnaast mogen we gebruik maken van het clubhuis van Scouting Pres. F.D. Roosevelt, dat perfect geschikt is voor mensen met een fysieke beperking. Ook gaan we een dag op pad met medewerkers van DLL, super!”.

Foto van Vicky Teunissen tijdens het Maatschappelijk Ondernemen diner

Maatschappelijk Ondernemen 040

Tijdens de MO 040 diners zoeken bedrijfsleven en het maatschappelijk werkveld naar nieuwe samenwerkingen (matches) aan de hand van concrete vraagstukken op onder andere het gebied van communicatie, innovatie en ICT. Maar er zijn ook vrijwilligers nodig voor praktische werkzaamheden, of het begeleiden van uitstapjes.