sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Meld klachten in de openbare ruimte

Met de BuitenBeter app kunnen inwoners van Eindhoven problemen in de openbare ruimte melden.

Heeft u een opmerking over de speelplek bij u in de buurt of over het groenonderhoud in uw straat? Ligt misschien een stoeptegel los of is het wegdek beschadigd? Kunnen de afvoerputjes en kolken het regenwater niet meer aan? Of ziet u ergens een fietswrak of achtergelaten fiets? Dan kunt u dit op verschillende manieren bij de gemeente Eindhoven doen. Dit kan door een melding in te dienen:

Over de BuitenBeter-app

Met de BuitenBeter app kunnen inwoners van Eindhoven problemen in de openbare ruimte melden. Denk bijvoorbeeld aan rommel op straat, een gat in het wegdek en kapotte straatverlichting. Dit kunnen problemen in uw eigen straat zijn, maar ook onderweg. Deze problemen, en vele anderen, kunt u snel en eenvoudig melden. U bent de gebruiker van de openbare ruimte. Daarom hebben wij u nodig. U ervaart en signaleert de zaken die niet in orde zijn, verbeterd kunnen worden, overlast veroorzaken of zelfs onveilige situaties opleveren. Download de BuitenBeter app op uw iPhone via de App-store. De applicatie is nu ook beschikbaar voor Android.  

Doordat het een applicatie is voor op de iPhone en Android, kunt u een gesignaleerde situatie of probleem meteen op het moment dat u dit ervaart, vastleggen en versturen naar de gemeente. In vijf stappen:

  1. maak een foto
  2. bepaal de locatie met GPS (dit kan ook automatisch)
  3. kies het probleem
  4. geef een omschrijving
  5. vul uw persoonlijke gegevens in (dit geldt alleen voor de eerste keer dat u een melding doet, daarna onthoudt uw iPhone uw persoonlijke gegevens)
Stap 1 Stap 1
Stap 2 Stap 2
Stap 3 Stap 3
Stap 4 Stap 4
Stap 5 Stap 5


Nieuw!

De Buiten Beter app is vernieuwd. U kunt nu ook uw meldingen terugkijken. Wat hebt u ook al weer ingevuld? Met een druk op de knop komt u daar achter. Daarnaast staan alle meldingen die u gemaakt heeft, opgeslagen met de status van de melding erbij.

Details van uw melding Details van uw melding
Meldingen met status Meldingen met status


Samen

De stad onderhouden en verbeteren, kan de gemeente niet alleen. Daarvoor hebben wij u nodig. In 2009 zijn er meer dan 25.000 meldingen binnengekomen bij de gemeente. Toch wordt nog niet alles wat men ziet, ook gemeld bij de gemeente. Het kan ook zo zijn dat u iets ziet, het wel wilt gaan melden, maar dat bijvoorbeeld vergeet als u weer thuis bent. De nieuwe applicatie op de Smartphone zorgt ervoor dat u meteen een melding kunt doen.

Meer informatie

Meld klachten in de openbare ruimte

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven