sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Fietsdepot Eindhoven

Bij het fietsdepot kunt u terecht voor weggehaalde fietsen.

Fiets kwijt?

De gemeente Eindhoven ruimt regelmatig hinderlijk gestalde fietsen in de stad. Het gaat hierbij om fietsen die niet in de rekken stonden en bijvoorbeeld de doorloop blokkeerden. Fietseigenaren die hun fiets kwijt zijn, kunnen contact op nemen met het fietsdepot Eindhoven of vanaf de volgende dag kijken op www.verlorenofgevonden.nl. ‘Weesfietsen’ of verkeerd gestalde fietsen worden met foto en beschrijving geplaatst op deze site. Elke werkdag wordt de site bijgewerkt.

Staat uw fiets op www.verlorenofgevonden.nl, stuur dan een e-mailbericht naar fietsdepot@eindhoven.nl. Vermeld in dat bericht uw naam en telefoonnummer en om welke fiets het gaat. We bellen u dan terug om af te spreken wanneer u de fiets kunt ophalen. U kunt ook bellen met: 06 55 40 55 85. Het depot is elke werkdag geopend van 9.00 tot 15.30 uur.

Fiets ophalen

Wanneer u uw fiets komt ophalen, neem dan, indien mogelijk, uw fietssleutel of papieren mee waarmee u kunt aantonen dat het uw fiets is. Het is verplicht u te legitimeren. Als u een uit de rekken losgeknipte weesfiets ophaalt dan wordt 15 euro in rekening gebracht als tegemoetkoming in de kosten. Als het om een verwijderde hinderlijk gestalde fiets gaat het om 20 euro. U kunt alleen betalen via PIN. Het adres van het fietsdepot is Vestdijk 147, Eindhoven.

In het depot is géén vrije verkoop van artikelen mogelijk.

Vragen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met 06 55 40 55 85 of mailen via fietsdepot@eindhoven.nl.

Fietsdepot Eindhoven

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven