sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Koninklijke onderscheiding voor Frits van Rappard

De heer Van Rappard is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester John Jorritsma.

Burgemeester John Jorritsma reikte op zaterdag 26 november een koninklijke onderscheiding uit aan de 73-jarige Frits van Rappard (Lid in de Orde van Oranje Nassau). De uitreiking vond plaats in het Van Abbemuseum.

Verdiensten

Frits is vanaf 2004 tot heden vrijwilliger bij en secretaris (2004-2013) van de Stichting TROMP Muziekbiënnale in Eindhoven. Deze stichting organiseert het tweejaarlijkse internationale TROMP Concours in het Muziekgebouw. Het is een van de belangrijkste muziekconcoursen voor klassiek slagwerk ter wereld, met tientallen deelnemers uit alle continenten. De heer Van Rappard heeft een grote bijdrage geleverd bij subsidieaanvragen en was ook erg actief bij fondsenwerving. Tegenwoordig is hij nog bestuursadviseur en levert hand- en spandiensten.

Van 2009 tot 2015 was hij adviseur van het verantwoordingsorgaan Philips Pensioenfonds, waar hij de gepensioneerden vertegenwoordigde. In de periode 2002-2013 was hij geregistreerd arbiter bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) te Rotterdam.

In de periode 1964-1995 heeft de heer Van Rappard diverse bestuursfuncties bekleed bij o.a. het Leids Universiteits Fonds, Nuts basisschool Reigerlaan, Stichting Studentenhuisvesting Eindhoven, Academisch Genootschap en de Eindhovense Lawn & Tennisvereniging (ELTV).

Ook was hij van 1987 tot 2014 mantelzorger/coördinator van een oud-jaarclubgenoot uit zijn studententijd.

Koninklijke onderscheiding voor Frits van Rappard

Contact college van B&W

Contactformulier College van B&W

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadhuis, Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven