Kavels en (zelf)bouw wonen & werken en bedrijven

Ben je op zoek naar een locatie voor je bedrijf, of om wonen en werken te combineren? Lijkt het je wel wat om zelf te bepalen hoe het pand eruit komt te zien? Kies dan voor het kopen van een kavel en bouw hier je bedrijfspand of pand voor wonen en werken op. De gebieden Park Forum West, Park Forum Zuid en het NRE-terrein bieden hiervoor mooie mogelijkheden.

Park Forum West

Park Forum West is een bedrijventerrein gelegen in de Brainport-regio vlakbij Eindhoven Airport. Het gebied is verbonden met de A2 en ligt in een regio waar op en top bedrijvigheid heerst. In Park Forum West is 41 hectare beschikbaar aan kavels die geschikt zijn voor bedrijven met milieucategorie 2 t/m 4. Er is geen sprake van vaste kaveloppervlaktes, maar je kiest voor jouw bedrijf de oppervlakte en ligging die bij jou past! De kavelgroottes variëren van circa 2.000 m²  tot groter dan 10.000 m².  Enkele bedrijven die zich inmiddels hebben gevestigd op Park Forum West zijn: Makita, Interconnect, De Vries Project Design, IT&M en Brocacef.

Park Forum Zuid

Wil je wonen en werken combineren in een groene, parkachtige omgeving? Dat kan in Park Forum Zuid. De kavels liggen tussen het woongebied Waterrijk en bedrijventerrein Park Forum West.

NRE-terrein

Het NRE-terrein, voormalig industrie- en havengebied en dichtbij de binnenstad, wordt herontwikkeld. Het wordt een gebied om te wonen, te werken en te recreëren. Samen met een aantal enthousiaste initiatiefnemers is goed nagedacht over de inrichting en sfeer van het terrein. Omdat het gebied de afgelopen jaren een broedplaats vormde voor kunstenaars en andere creatieve ondernemers, zijn creativiteit en innovatie de sleutelwoorden van deze levendige stadsbuurt. Op het terrein staan verschillende industrieel historische gebouwen, die allemaal zijn verkocht.