Kavels en (zelf)bouw

Wil je zelf bepalen hoe je woning eruit komt te zien? En wil je op een van de mooiste plekjes in Eindhoven wonen? Kies dan voor het kopen van een kavel en bouw hier je eigen huis op. We bieden kavels aan in de Meerhovense wijken Grasrijk en Waterrijk, maar ook in Park Forum Zuid en in Putten. Voor meer informatie neem je contact op met het team Zelfbouw, via e-mail zelfbouw@eindhoven.nl of telefoonnummers 040 238 62 73 of 040 238 63 43.

Waterrijk

Waterrijk is een kindvriendelijke wijk met veel groen. Alle woningen in Waterrijk hebben een fraaie ligging: aan het park Meerland, aan de boomgaarden, aan de vijver, aan oude bossingels, aan een hof, of aan een mooie laan. Dankzij de architectuur van de huizen heeft Waterrijk toch een stadse uitstraling. Zo komen een landelijke en stadse sfeer mooi bij elkaar. Centraal in de wijk ligt een brede school. Ook is er veel ruimte om veilig te spelen.

Grasrijk

Grasrijk ligt dicht bij het centrum Meerrijk en is nauw verbonden met de groene gebieden die de buurt omringen. Door de rechte straten kun je vanuit bijna de hele wijk het park Meerland zien. In Grasrijk zijn oude elementen uit het landschap opgenomen. Door het vele groen, waaronder verschillende grassen die in de wijk aanwezig zijn, is Grasrijk een rustige, groene en moderne buurt.

Park Forum Zuid

Wil je wonen en werken combineren in een groene, parkachtige omgeving? Dat kan In Park Forum Zuid. De kavels liggen tussen het woongebied Waterrijk en bedrijventerrein Park Forum Oost en West.

Putten

Wonen in Putten betekent landelijk wonen op een steenworp afstand van de stad. Putten ligt in het Zuidoosten van Eindhoven en valt onder het stadsdeel Stratum. Het is onderdeel van het plan Gijzenrooi .