Kavels en (zelf)bouw

Wil je zelf bepalen hoe je woning eruit komt te zien? En wil je op een van de mooiste plekjes in Eindhoven wonen? Kies dan voor het kopen van een kavel en bouw hier je eigen huis op. We bieden particuliere bouwkavels aan in de wijk Putten en in de Swalmstraat (Acht). Voor meer informatie neem je contact op met het team Zelfbouw, via e-mail zelfbouw@eindhoven.nl of via telefoonnummer 040 - 238 62 37 (ma-di-do-vrij).

Putten

Wonen in Putten betekent landelijk wonen op een steenworp afstand van de stad. Putten ligt in het Zuidoosten van Eindhoven en valt onder het stadsdeel Stratum. Het is onderdeel van het plan Gijzenrooi .

Swalmstraat (Acht)

Aan de Swalmstraat in de wijk Acht zijn 3 kavels beschikbaar. 2 kavels hebben een oppervlakte van 775 m2,, de 3e heeft een oppervlakte van 822 m2.

Meerhoven en Blixembosch

Alle kavels in de Meerhovense wijk Waterrijk en Grasrijk zijn momenteel verkocht of in optie gegeven. De medewerkers van het team Zelfbouw kunnen je informeren over de status van de in optie zijnde kavels. Ook in de wijk Blixembosch zijn alle kavels verkocht.