Subsidie noodsteun lokale commerciële sport- en beweegaanbieders vanwege Covid-19

De sport- en beweegsector is hard geraakt door COVID-19. Om de sport- en beweeginfrastructuur overeind te houden, zijn diverse landelijke en lokale steunmaatregelen getroffen. De sport-specifieke steunmaatregelen waren in eerste instantie uitsluitend gericht op niet-commerciële sport- en beweegaanbieders.

Ook veel (kleine) lokale commerciële sport- en beweegaanbieders leveren een belangrijke bijdrage aan een divers sport- en beweegaanbod in Eindhoven. Vanwege teruglopende inkomsten, hebben doorlopende vaste lasten een zware wissel getrokken op deze aanbieders. Op basis van de Subsidieregeling noodsteun (kleine) lokale commerciële sport- en beweegaanbieders gemeente Eindhoven, kunnen zij een eenmalige subsidie aanvragen als tegemoetkoming in de accommodatiekosten (huur/erfpacht) over de periodes van verplichte sluiting. Alleen aanbieders die een sportaccommodatie huren of pachten van een andere partij dan de gemeente, komen voor subsidie in aanmerking.

Stap voor stap

  1. Vul het digitale aanvraagformulier in.
  2. We nemen je aanvraag in behandeling.
  3. Je hoort zo snel mogelijk van ons.
  4. Is het besluit negatief, dan kun je bezwaar maken.

Een aanvraag voor subsidie op grond van deze regeling kun je indienen vanaf 29 juli 2021 tot en met uiterlijk 30 september 2021 via het digitale aanvraagformulier dat vanaf 29 juli beschikbaar is