Op deze pagina verzamelen we van nu tot en met Koningsdag relevante informatie voor media. Zodra er nieuws te melden is, krijgt deze pagina een update. Kun je hier niet vinden wat je zoekt, stel je vraag dan aan het perscentrum van gemeente Eindhoven. Wij zijn te bereiken via 040-2382193 en perscentrum@eindhoven.nl.

Heb je vragen over citymarketing of over Eindhoven als reisbestemming? Neem dan contact op met het persteam van This is Eindhoven.

Pers-FAQ

Beeldmateriaal

Feiten & cijfers

Eindhoven is de stad van Technologie, Design en Kennis. Een stad van vooruitgang die barst van de energie. Eindhoven is centrumstad van Brainport Eindhoven, zo wordt de regio genoemd van 21 gemeenten die nauw samenwerken met het bedrijfsleven en kennisinstellingen. De regio is één van de drie pijlers (mainports) van de Nederlandse economie, met een economische groei die al meer dan tien jaar boven het landelijke gemiddelde ligt. Via onderstaande verzameling links kun je op zoek naar feiten en cijfers die jou helpen bij het maken van een verhaal over Eindhoven, of Brainport Eindhoven, in aanloop naar Koningsdag.

Raadsinformatiebrieven