sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Stages bij de gemeente Eindhoven

De gemeente heeft oriënterende stages, meewerkstages, onderzoeks- en afstudeerstages. Het niveau: mbo, hbo of wo.

De gemeente Eindhoven is een grote gemeente (2000 medewerkers) met veel verschillende sectoren. Denk aan alles wat er in een dynamische stad gebeurt op het gebied van cultuur, welzijn, bouwen en wonen, veiligheid, sport en nog veel meer.

Stageplaatsen

Onze organisatie is onderverdeeld in verschillende sectoren die allemaal hun eigen taken hebben en waarbij we jaarlijks verschillende stagiairs kunnen plaatsen. Wij hebben oriënterende stages, meewerkstages, onderzoeksstages en afstudeerstages. Het opleidingsniveau varieert van mbo, hbo of wo. Ben je gemotiveerd, toon je initiatief en wil je graag werken bij de gemeente Eindhoven? Dan hebben we wellicht een leerzame stageplaats met professionele begeleiding waar je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen.

Ben je specifiek geïnteresseerd in een stage met sport en beweging? Neem dan eens een kijkje op de website www.sportformule.nl.

Leerdoelen

Behalve het wegwijs maken in de organisatie, hebben wij natuurlijk ook aandacht voor de inhoudelijke kant van je stage. Alles is erop gericht dat jij je leerdoelen kunt behalen en dat je een waardevolle collega bent tijdens je stage. Het is belangrijk dat je goed voor ogen hebt wat je zou willen leren zodat je dat vooraf kunt afstemmen met je stagebegeleider.

Jij leert van ons en wij waarderen jouw frisse kijk op onze organisatie!

Solliciteren

Om te solliciteren naar een stageplek bij de gemeente Eindhoven kun je via de onderstaande knop ‘Open sollicitatie stage’ je cv en motivatiebrief uploaden. Je stageverzoek staat dan 6 weken open voor alle leidinggevenden en afdelingshoofden. Er kan dan gekeken worden of er plaats is voor jou als stagiair. Wanneer dat het geval is zullen we zo snel mogelijk van ons laten horen.

Open sollicitatie stage >>

Geef duidelijk aan naar wat voor stage je op zoek bent. En geef ook aan op welke manier die
stageplek aansluit op je opleiding. Vertel wat jij denkt dat je kan bijdragen aan de afdeling en op welke manier je dat wil doen.

BBL, werkervaring en traineeship

Beroepsbegeleidende leerweg

Ben je op zoek naar een BBL leerwerkplek? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar stage@eindhoven.nl. we gaan dan kijken wat er voor mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Werkervaringsplaatsen

De gemeente Eindhoven wil graag mensen op weg helpen. Hierdoor investeren wij in het aanbieden van werkervaringsplaatsen. Deze plaatsen hebben als doel om jou werkervaring te kunnen geven en zijn daarom niet betaald. Ben je geïnteresseerd in een werkervaringsplaats? Mail dan naar stage@eindhoven.nl

Traineeships

Het is niet mogelijk om via ons te solliciteren naar een traineeship. De gemeente Heeft
trainees van het bureau ‘de toekomst van Brabant’. Alléén via dat bureau is het mogelijk om bij ons een traineeship te volgen.

Meer informatie

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben op het gebied van stages? Mail dan naar stage@eindhoven.nl.

Stages bij de gemeente Eindhoven

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven