sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Onderscheiding voor vrijwilliger Stichting Trefcentrum Oude Toren

René de Lepper ontving een penning van de gemeente voor zijn inzet als vrijwilliger voor Stichting Trefcentrum Oude Toren.

Wethouder Jannie Visscher reikte op zondag 8 januari een gemeentelijke vrijwilligersonderscheiding (penning) uit aan de heer René de Lepper. De uitreiking vond plaats tijdens de Nieuwjaarsreceptie in Trefcentrum Oude Toren.

René is ruim 12,5 jaar als vrijwilliger werkzaam voor de Stichting Trefcentrum Oude Toren, die tot doelstelling heeft om activiteiten op sociaal en cultureel terrein te bevorderen.

Op een avond per week is René actief als leider van de Hobbyclub Jeugd. Met veel toewijding en enthousiasme begeleidt hij kinderen van 6 tot 14 jaar en leert ze creatief om te gaan met diverse materialen. Hij helpt ze bij het vervaardigen van werkstukjes, zoals houtbewerken, pitrieten, schilderen, kleien, emailleren, textiel bewerken, etc.

Daarnaast gaat René ook altijd mee als leider van het jaarlijkse Pinksterkamp. Met zijn inzet en ijver weet hij de jongeren te motiveren en is daarom een graag geziene groepsleider.

Onderscheiding voor vrijwilliger Stichting Trefcentrum Oude Toren

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven