sluit
Stuur door
Vul de uitkomst van de som in cijfers in, zodat het systeem weet dat u geen automatisch spamprogramma bent.

Waarderingssubsidies uitgereikt in De Bergen

Bewonersvereniging De Bergen, Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost, Stadstuin de Bergen en Ondernemersstichting De Bergen (OSDB) ontvingen een cheque.

Woensdag 10 mei ontvingen Bewonersvereniging De Bergen, Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost, Stadstuin de Bergen en Ondernemersstichting De Bergen (OSDB) ieder een cheque van 250 euro - gezamenlijk 1000 euro - als waardering voor hun inzet voor de Bergen.

De waarderingssubsidies worden jaarlijks door de gemeente toegekend aan buurtinitiatieven die positief bijdragen aan de leefbaarheid en samenhang in de stad.

Goede samenwerking

De bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de Bergen zijn zeer actief en betrokken bij dit bijzondere woon-werkgebied in het centrum. De sociale en fysieke ruimte is wel begrensd. Elk collectief in de Bergen wil vanuit zijn eigen drijfveer, belang en doelstelling het beste en werkt daar hard aan. Deze belangen komen bij elkaar, maar botsen soms ook. Afstemming van projecten en activiteiten is dan ook noodzakelijk. En goede samenwerking ter versterking van ieders doelen is nog mooier.

Vertrouwen en waardering

De vier partijen die de waarderingssubsidie ontvangen weten dat en slagen erin om zo’n samenwerking in de praktijk te brengen. Hoewel dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, dragen zij gezamenlijk bij aan een fijn leefklimaat in dit bijzondere stukje Eindhoven. Als blijk van vertrouwen en waardering kregen zij daarom de waarderingssubsidie uitgereikt.

Waarderingssubsidies uitgereikt in De Bergen

Contact Inwonersplein

Contactformulier

Telefoon:
14 040
Vanuit het buitenland:
+31 40 238 6000

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Openingstijden

Postadres:
Postbus 90150
5600 RB Eindhoven